Uzun süredir beklenen Kumluca Güreşleri başlıyor. 3 Mart tarihinde Menemen'de yapılan güreşler sonrası verilen aradan sonra güreş sezonu tam anlamıyla başlıyor.

Yerel seçimlerin 31 Mart tarihinde yapılması güreş takvimini de alt üst etti. Tam güreş sezonu seçim tarihi ile çalışınca bir çok güreş turnuvasının tarihi bile açıklanamadı. Güreş takvimi için belediylere Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu tarafından  26 Nisan 2024'e kadar süre verildi. Ellerine verileri ulaşan güreşlerden takvim oluşturuluyor bu günlerde de açıklanması bekleniyor. 

Muratpaşa Belediyespor’da büyük değişim Muratpaşa Belediyespor’da büyük değişim

Yagli Gures Kumluca (Small)

Bu nedenle de güreş severler açılamayan sezon nedeni ile hastretle güreşleri beklediler. Güreşseverler aramamotorlarından Kumluca Güreşleri'nin ne zaman yapılacağını, saat kaçta başlayacağını ve tv ekranlarından canlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyorlar. 

Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Orhan Okulu, Yusuf Can Zeybek, Osman Aynur gibi güreşçiler Kumluca güreşlerinde dualı çayıra inecekler.

KUMLUCA GÜREŞLERİ NE ZAMAN, CANLI YAYIN VAR MI?

25. Kumluca Yağlı Güreşleri 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 13.00'de başlayacak ve VTV, Tek Rumeli TV ile Ekin TV'den canlı olarak olarak yayınlanacak.

Muhabir: AYŞEM SİCİM