Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, Denizli'de yaşayan Müslümanlar için iftar saati ve ezan vakitleri önem kazanıyor. İslam dünyasının mübarek ayı Ramazan, oruç tutan Müslümanlar için manevi bir dönemdir. İşte Denizli'de 2024 Ramazan ayında iftar saati ve ezan vakitleri:

RAMAZAN AYININ ÖNEMİ

Ramazan ayı, İslam dünyasında Kur'an'ın indirildiği mübarek bir ay olarak kabul edilir. Bu ay, oruç tutarak, ibadetlerini artırarak, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutarak Müslümanlar için bir fırsat ve yenilenme zamanıdır.

Denizli Iftar Vakti Denizli De Iftar Saati Ne 16888231 9967 M

DENİZLİ'DE İFTARIN COŞKUSU

Denizli'de ilk iftarın coşkusu ve paylaşım ruhuyla birlikte, Müslümanlar komşularıyla, aileleriyle ve sevdikleriyle bir araya gelerek iftar sofralarını paylaşacaklar. Ramazan ayı boyunca Denizli'de çeşitli etkinlikler, yardımlaşma kampanyaları ve ibadetler artarak devam edecek.

Bebeğini bir gün koklayabildi, 35 yıldır özlemini çekiyor Bebeğini bir gün koklayabildi, 35 yıldır özlemini çekiyor

Ramazan 2023 Onecikan

11 MART 2024 DENİZLİ İFTAR VE EZAN SAATLERİ:

İmsak Vakti: 06:03

İftar Vakti: 19:14

Denizli'de yaşayan Müslümanlar, Ramazan ayının ilk günü olan 11 Mart 2024 Pazartesi günü ilk sahurlarını eda edecekler. İlk günün imsak vakti 06:03'te başlayacak ve oruç tutma ibadeti başlamış olacak. Denizli'de yaşayan Müslümanlar, ilk iftarlarını ise aynı gün saat 19:14'te açacaklar.

Muhabir: STAJYER MUHABİR ABDULREZZAK KILIÇ