10. yılını kutlayan Regnum Carya 'Regnum Live in Concerts' serisi kapsamında 31 Temmuz 2024 tarihinde müziğin uluslararası en büyük yıldızlarından olan Ricky Martin'i ağırlayacak. Dünyaca ünlü Porto Rikolu sanatçı, yorumcu ve aktör Ricky Martin, Antalya'da 2016 yılında EXPO'nun açılışındaki konserinin ardından hayranlarıyla yeniden buluşmak ve en sevilen şarkılarını Belek'teki Regnum Carya'nın Pearl Etkinlik Alanı'nda seslendirmek üzere Türkiye'ye dönecek.

56752 (1) (Small)

Müzik Kepez’in Kalbi Dokuma ’da Attı Müzik Kepez’in Kalbi Dokuma ’da Attı

Diğer yandan Regnum Live in Concert serisi daha önce Jennifer Lopez, Dua Lipa, Christina Aguilera, Tom Jones, Rita Ora, Jason Derulo, James Arthur, Tom Odell, Pink Martini ve Anne Marie gibi dünya yıldızlarının unutulmaz konserlerine ev sahipliği yaptı.

Ricky Martine Cinsel Istismar Suclamasi K0Hi (Small)

RİCKY MARTİN KİMDİR?

Ricky Martin, 24 Aralık 1971, San Juan, dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı-şarkı yazarıdır.

1991 yılından beri solo kariyerine devam eden Martin, Grammy ve Latin Grammy ödülleri başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür.

Dünya çapında 55 milyon albüm satışı ABD ve Latin müzik listelerinde 21 kez en iyi 10 şarkı içerisinde başarılı bir şekilde yer aldı, sekiz kere birinciliği elde etti.Sanatçı 1990'lı yılların en başarılı erkek pop şarkıcılarından biridir. Ayrıca En İyi Erkek Pop Şarkıcı Ödülü de aldı. Taşıyıcı anne vasıtasıyla iki oğula sahip olan Ricky Martin, Mart 2010'da gey olduğunu açıklamıştır.

Ricky Martin Kimdir Ricky Martin Hangi Ulkenin 15095720 2880 Amp (Small)

Diskografi
Stüdyo Albümleri
1991: Ricky Martin
1993: Me Amarás
1995: A Medio Vivir
1998: Vuelve
1999: Ricky Martin
2000: Sound Loaded
2003: Almas del Silencio
2005: Life ,
2007:Non Siamo Soli (Eros Ramazzotti ile beraber)

Konser Albümleri
2006: MTV Unplugged
2007: Black & White Tour

Derleme Albümleri
2001: La Historia
2001: The Best of Ricky Martin
2008: Ricky Martin 17

DVD albümleri
1999: One Night Only
1999: Ricky Martin: The Video Collection
2001: Ricky Martin: The European Tour
2001: La Historia"
2006: MTV Unplugged
2007: Black & White Tour
2008: Ricky Martin 17

Filmografi
Televizyon programları
Phua Chu Kang Pte Ltd (2003)
General Hospital (1996) (televizyon dizisi) – Miguel Morez ile.
Les Miserables (1994) (televizyon dizisi)
Alcanzar una estrella (1991) (televizyon dizisi)

Kaynak: DHA