Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut'un geçmişte 4 kez karşılaştığı biliniyor. Bu maçlarda Buruk'un takımları Galatasaray ve Başakşehir'i, Palut'un takımları ise Göztepe, Konyaspor ve Rizespor'u çalıştırıyordu. İki teknik adam arasındaki mücadelede Okan Buruk'un ekipleri 3 galibiyet alırken, 1 maç berabere sonuçlandı.

Süper Lig'de en az gol yiyen takım olan Galatasaray, bu sezon 58 gol atarken kalesinde sadece 15 gol gördü. Sarı-Kırmızılılar, sağlam savunmalarıyla ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Galatasaray, 15 maçta kalesini gole kapatarak başarılı bir performans sergiledi. Süper Lig'in 29. haftasında, Bahattin Şimşek'in yöneteceği kritik karşılaşma 8 Mart Cuma günü saat 20.00'de başlayacak ve canlı olarak beIN Sports 1'den yayınlanacak.

İşte muhtemel 11'leri:

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Kaan Ayhan, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Aliqulov, Emirhan, Hojer, Muammer, Shelvey, Gustavo, Olawoyin, Akintola, Minchev

Muhabir: YASİN ÇOBAN