Bu sene 631’incisi düzenlenen Geyikkoşan Yağlı Güreşlerinde tam 20 başpehlivan yer alacak. Türkiye Güreşler Federasyonu, Samsun Belediyesi ve Alaçam Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Geyikkoşan Yağlı Güreşlerinde başpehlivanların yanı sıra Minikler, Teşvik, Başaltı gibi birçok kategoriden sporcu yağlı güreşlerde ter dökecek. 

73F54E8B Eaf4 4613 B170 Ac6F7B832226

GEYİKKOŞAN YAĞLI GÜREŞLERİNİ GEÇEN SENE KİM KAZANMIŞTI?

Geçtiğimiz sene 6 Mayıs 2023’te düzenlenen 630’uncu Geyikkoşan Yağlı Güreşlerini Tancu Gemici kazanmıştı. Finalde rakibi Mustafa Arslan’ı mağlup eden Tanju Gemici geçen seneki ilk başpehlivanlığını bu güreşlerde kazanmıştı. Tanju Gemici bu sene de 631. Güreşlerde boy göstererek unvanını korumaya çalışacak.

Kepez’in ilk ritmik cimnastikçileri Kepez’in ilk ritmik cimnastikçileri

Edirneli Pehlivanlar Yagli Gures Ligi Aa 2060371

GEYİKKOŞAN YAĞLI GÜREŞLERİNE HANGİ PEHLİVANLAR KATILACAK?

631’inci Geyikkoşan yağlı güreşlerinde 20 tane başpehlivan, başpehlivanlık unvanı için birbirleriyle mücadele edecek. Geyikkoşan yağlı güreşlerine bu sene katılacak olan 20 başpehlivan ise şu şekilde; Serhat Gökmen, Özkan Yılmaz, Yıldıray Pala, Hamza Köseoğlu, Bekir Eryücel, Ahmet Selbest, Yunus Emre Yaman, Ramazan Bircan, Orhan Okulu, Ünal Karaman, Tanju Gemici, Seçkin Duman, Fatih Atlı, Yalçın Üncül, Erkan Ertan, Onur Şenel, Recep Taslak, Enes Doğan, Hasan Cengiz ve Arif Akın. 

GEYİKKOŞAN YAĞLI GÜREŞLERİ HANGİ KANALDA?

Baspehlivanlar Gurese Hazirlik Yapti (Small)

Yarın sabah saat 10:00’da başlayacak olan 631. Geyikkoşan yağlı güreşleri, Tek Rumeli TV’den canlı yayınlanacak.

Muhabir: AYŞEM SİCİM