3. Ulubeyler Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde, Gömeç’te bu akşam saat 20:00’de ücretsiz bir halk konseri düzenlenecek. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Gömeç Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan etkinlikte tamı tamına 24 Başpehlivan şampiyonluk için birbirleriyle çarpışacak.

GÖMEÇ GÜREŞİNİ GEÇEN YIL KİM KAZANMIŞTI?

84A390Ca9A8E9242361Fe1D90B277Ee2

İlk düzenlenen Ulubeyler Yağlı Pehlivan Güreşlerini finalde rakibi Fatih Atlı’yı yenen Recep Kara kazanmayı başarmıştı. 2. Ulubeyler Yağlı Pehlivan Güreşleri’ni ise finalde rakibi Tanju Gemici’yi yenen Ertuğrul Dağdeviren kazanmıştı. Bu sene kimin kazanacağı merak konusu oldu. Geçtiğimiz senenin kazananı Ertuğrul Dağdeviren bu sene unvanını korumak için mücadele edecek. Güreşlerin ilk kazananı olan Recep Kara ise bu sene ki güreşlere katılım göstermeyecek. Son şampiyonun yanı sıra turnuvaya İsmail Balaban, İsmail Koç ve Orhan Okulu gibi güreş camiasının önde gelen isimleri katılıyor. Peki turnuvada hangi başpehlivanlar boy gösterecek?

GÖMEÇ YAĞLI GÜREŞLERİNDE HANGİ BAŞPEHLİVANLAR KATILACAK?

Edirneli Pehlivanlar Yagli Gures Ligi Aa 2060371

Heyecan dolu güreş şöleninde boy gösterecek olan Baş Pehlivanlar ise şu şekilde; İsmail Balaban, İsmail Koç, Orhan Okulu, Ertuğrul Dağdeviren, Ünal Kahraman, Hasan Cengiz, Enes Doğan, Ramazan Bircan, Turan Balaban, Hamza Özkaradeniz, Erkan Ertan, Kaan Kaya, Güngör Ekin, Arif Akın, Onur Şenel, Menderes Saltık, Recep Taslak, Yalçın Öncül, Mecit Yıldırım, Fatih Koyuncu, Fatih Çakıroğlu, Ali Yanatma, Hüseyin İyican, Serkan Serttürk.

GÖMEÇ YAĞLI GÜREŞLERİ SAAT KAÇTA?

Kumluca Yagli Guresleri Aa 1826005

Gömeç - Ulubeyler Yağlı Güreşleri etkinliği/program, saat 09:00 başlayacak.

GÖMEÇ YAĞLI GÜREŞLERİ’Nİ HANGİ KANAL VERİYOR?

Manisa Da 4 Kez Duzenlenen Yuntdagi Yagli Peh 12451394 Amp

Gömeç - Ulubeyler Yağlı Güreşleri Tek Rumeli kanalı verecek.

Başpehlivandan şok paylaşım… Ayrılık haberini sosyal medyadan duyurdu Başpehlivandan şok paylaşım… Ayrılık haberini sosyal medyadan duyurdu

NOT: Gömeç - Ulubeyler Yağlı Güreşleri'ni tur tur internet sitemizden de takip edebilirsiniz. 

Muhabir: Ayşem Sicim