Bu yıl 11. düzenlenen Manavgat Yağlı Güreşleri aynı zamanda CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’nin de ilk güreşi. İlk turda seri başı A ile B kategorisinden 10’ar güreşçi karşı karşıya geldi. İlk turun en önemli eşleşmesinde geçtiğimiz yılın CW Enerji Yağlı Güreş Ligi’nin şampiyonu Orhan Okulu ile Cengizhan Şimşek karşı karşıya geldi. Güreşin normal süresi tamamlanınca puanlamaya geçildi.

Orhan Okulu Kim

İki güreşçiye de pasif güreştikleri gerekçesiyle eş zamanlı ihtar verildi. Hayli uzayan güreşleri Orhan Okulu kazandı. Bu arada bu turda kaybeden başpehlivanlar CW Enerji Ligi’nde ilk etabını 0 puanla kapatmış oldular.

İLK TUR EŞLEŞMELERİ

Menderes Saltık – İsmail Erkal

Yıldıray Akın – Ali Yanatma

Kürşat Şevki Korkmaz – Erkan Ertan

Orhan Okulu – Cengizhan Şimşek

Yıldıray Pala – Mustafa Kemal Karaboğa

Osman Aynur – Abdullah Güngör

Serhat Gökmen – Fatih Çakıroğlu

Alanya Gökbel’de Yağlı Güreş şöleni… Gökbel Kırkpınar’a dönecek. Peki Gökbel güreşleri ne zaman? Hangi başpehlivanlar katılıyor? Canlı yayın var mı? Alanya Gökbel’de Yağlı Güreş şöleni… Gökbel Kırkpınar’a dönecek. Peki Gökbel güreşleri ne zaman? Hangi başpehlivanlar katılıyor? Canlı yayın var mı?

Emre Erkal – Arif Akın

Hüseyin Gümüşalan – Osman Özgün

Yusuf Can Zeybek – Ali Gökçen.

İKİNCİ TURA GEÇEREK SON 64’E KALAN BAŞPEHLİVANLAR

İlk turu kazanan  Orhan Okulu, Yıldıray Akın, Kürşat Şevki Korkmaz, Osman Aynur, Serhat Gökmen, Hüseyin Gümüşalan, Yusuf Can Zeybek, Yıldıray Pala, Emre Erkal, Menderes Saltık.

Muhabir: AYŞEM SİCİM