Ordu’da gerçekleşen 5. Ordu Gölköy Belediyesi yağlı güreşleri sona erdi. Güreşlere bu yıl başpehlivan katılımı az oldu. Üst üste denk gelen yağlı güreşler nedeniyle başpehlivanların katılımı az oldu. Güreş ağalık ihalesini Ünsal Dalgıç 1 milyon 52 bin TL’ye kazandı. Güreşlere Fatih Atlı, Serhat Gökmen, Hamza Köseoğlu, Rıza Yıldırım, Bekir Eryücel, Ünal Karaman, Süleyman Aykırı, Ali Güngör Ekin, Ahmet Selbest, Onur Şenel, Onur Balcı ve Recep Taslak katıldı.

Antalyaspor Triatlon takımından Eğirdir’de 3 Madalya Antalyaspor Triatlon takımından Eğirdir’de 3 Madalya

ÜNAL KARAMAN VE SERHAT GÖKMEN FİNALDE

Güreşlerde yarı finalde Fatih Atlı Ünal Karaman ile Serhat Gökmen ise Bekir Eryücel eşleşti. Son derece çekişmeli geçen güreşleri puanlamaya götürmeden kazanan Ünal Karaman ile Serhat Gökmen finale kaldı.

Yagli Gures Kepez Yari Final

FİNALE KADAR KİMLERİ YENDİLER?

Tek tur üzerinden yapılan güreşlerde Serhat Gökmen ilk turda Süleyman Aykırı’yı, çeyrek finalde Ali Güngör Ekin’i, yarı finalde Bekir Eryücel’i mağlup ederek finale kaldı.

Ünal Karaman ilk turda Onur Balcı’yı, ikinci turda Recep Taslak’ı, yarı finalde ise güçlü rakibi Fatih Atlı’yı mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı.

KIRAN KIRANA FİNAL

Ünal Karaman ile Serhat Gökmen arasında geçen final kıran kırana geçti. Final güreşini kazanan Serhat Gökmen 5. Ordu Gölköy başpehlivanı olarak altın kemerin sahibi oldu. Gökmen bu sezon ilk kez altın kemer almış oldu.

Muhabir: AYŞEM SİCİM