Müslümanlar için önemli günlerin başında gelen Ramazan’a sayılı günler kaldı. Müslümanlar 11 Mart tarihinde oruç tutmaya başlayacak. Ramazan ayı boyunca Müslümanlar sabah ezanından akşam ezanına kadar olan sürede oruç tutacak. İmsak vakitlerini merak eden vatandaşlar, iftar ve sahur saatlerini araştırıyor. Peki Hatay iftar ve sahur saatleri ne? İşte merak edilen bütün detaylar…

THY kabin memuru alımı yapılacak… Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilecek? THY kabin memuru alımı yapılacak… Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilecek?

Medine Hurma

RAMAZAN AYI NEDEN ÖNEMLİ?

İslam dinine göre Kur’an Ramazan ayında indirilmeye başlamıştır. Bu nedenle Ramazan ayı Müslümanlar için oldukça önemli bir aydır. Müslümanlar bir ay boyunca ibadetlerini yerine getirerek oruç tutuyor. Rahmet kapılarının açık olduğu bu önemli ayda bütün Müslümanlar gece gündüz ibadet ederek sevap kazanmaya çalışır.

Hatay Imsak

HATAY İFTAR VE SAHUR VAKİTLERİ

Hatay’da yaşayan Müslümanlar ilk sahurlarına 11 Mart günü saat 05.26’da yapacak. Gün boyu oruç tutacak olan Hataylı Müslümanlar ilk iftarlarını ise 18.46’da açacak.

Muhabir: ŞEYDA TÜTGÜN